Nieuwsbrief Groenlinks Texel / uitnodiging ledenraadvergadering oktober 2017

 

Beste leden,

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart a.s. hebben we een volle nieuwsbrief voor u. 

Allereerst nodigen we u uit voor een Algemene Ledenvergadering op 14 december. Exacte tijd en locatie zullen nog worden bekend gemaakt. Een groot deel van de avond zal in het teken staan van het vaststellen van het verkiezingsprogramma; tevens zal de kandidatenlijst aan u worden voorgelegd.

Verdere mededelingen op een rijtje:
-  De website van GroenLinks Texel is in de lucht. Via deze website wordt u op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes, kennismaken met de meest betrokken medewerkers, te zijner tijd het verkiezingsprogramma lezen, enz.
Het adres van de website is: https://texel.groenlinks.nl/

-  Onze Facebookpagina Groenlinks Texel wordt gebruikt om informatie over onze ideeën ten aanzien van actualiteiten te verspreiden. Van harte welkom om deze te bekijken of uw eigen mening te laten horen in een reactie.

-  Er wordt momenteel hard gewerkt om het programma voor de verkiezingen rond te krijgen. Binnen niet al te veel tijd kunt u deze tegemoet zien.

-  Onze kandidatenlijst wordt nog aangescherpt. We zijn blij te kunnen melden dat de oproep op de voorkant van de Texelse Courant een aantal kandidaten heeft opgeleverd waarvan wij denken dat ze veel potentie hebben.

-  in de aanloop naar de verkiezingen is er altijd veel werk te verstouwen: ziet u het zitten om te zijner tijd te flyeren, verkiezingsposters op te hangen, een kraampje op de markt te bemensen of iets anders? Meldt u zich alstublieft bij Keympe van der Gronde, keympe@hotmail.n

Interessante data zijn achtereenvolgens:

=> 1 november extra steunfractievergadering over het concept verkeizingsprogramma
=>  9 november raadsvergadering
=>  19 november politiek café Zorgen voor Zorg (Let op: deze vindt plaats in Barsingerhorn)
=>  29 november steunfractievergadering
=>  6/7 december commissievergadering
=>   20 december raadsvergadering

=>  Bent u geïnteresseerd in de duurzaamheidsprestaties van onze gemeente dan is: "Zo kan het ook - Governance monitor duurzame gemeenten 2016" wellicht iets voor u. Zie: https://vng.nl/files/vng/20170712-globalgoals-governance-monitor-2016.pdf

Tot slot willen wij hier melden dat enige financiële bijdrage voor de partijkas - zeker in het kader van de naderende verkiezingen - nog altijd zeer op prijs wordt gesteld.